Hastings

ZON, ZEE, STRAND EN GESCHIEDENIS

Hastings is met reden onze populairste reisbestemming. Attracties in het teken van 1066 Country; Battle Abbey en Bodiam Castle verhalen van de roerige Engelse geschiedenis vanaf de invasie door Willem de Veroveraar. Een reis naar Hastings biedt ook ruimte voor ontspanning: geniet van het strand, de boulevard en de witte kliffen van Beachy Head. Leuk en leerzaam is de cricket workshop.

Wij kennen de regio op ons duimpje. We hebben al jarenlang een intensieve samenwerking met onze collega's van Senlac Tours UK. Bij aankomst in Hastings vangen zij jullie op en brengen de leerlingen onder bij ons éigen netwerk van gastgezinnen in Hastings en Bexhill. Hier doen leerlingen door de culturele uitwisseling een leerzame en mooie ervaring op. Maak die ervaring compleet met een bezoek aan een Engelse school, waar de Nederlandse leerlingen Engelse lessen volgen en zo op interactieve wijze met de lokale leerlingen in contact komen. Wil je daarna nóg meer van Engeland zien? Wereldstad Londen ligt binnen handbereik!

Deze Hastingsreis kan ook worden uitgevoerd vanuit de kustplaatsen Bexhill en Eastbourne.

ACCOMMODATIE IN HASTINGS

Gastgezinnen Hostel | Hotel
We maken voornamelijk gebruik van gastgezinnen in Hastings, ons Senlac team kent deze gastgezinnen persoonlijk. Hostels zijn er ook genoeg, een paar erg goede zowel in Hastings als vlak daarbuiten. Meer weten over ons aanbod?
Neem dan contact met ons op.

VERVOER HASTINGS

Ferry Bus | Tunnel Bus
De meest gebruikelijke combinatie naar Hastings is ferry & bus. Dit is vaak ook de voordeligste optie. Op locatie heb je tevens een bus ter beschikking, deze heb je zeker nodig in combinatie met gastgezinnen. Binnen Hastings zijn de meeste attracties op loopafstand, waar nodig gebruik je de bus.

ATTRACTIES HASTINGS

Hastings Castle | Smugglers Caves | Cricket Workshop
Dit zijn de drie populairste activiteiten in Hastings. Veel attracties in en om Hastings hebben overigens te maken met 1066 country | the Battle of HastingsPak daarom de bus naar Battle e.o. en maak de rijke historie van dit gebied een thema van de schoolreis. Bekijk ons overzicht van alle attracties in Hastings.

PROGRAMMA HASTINGS

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk talloze programma's voor Hastings. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

VIDEO HASTINGS

Bekijk onze video Hastings voor een volledig beeld.

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor eenschoolreis Hastingsop maat sturen.

Tip

Bekijk onze video's op deze website om een goede indruk van onze Hastingsreis te krijgen.

SCHOOLREIS HASTINGS

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis

  • Canterbury

Dag 3

Dag 5

  • Rye Heritage Centre

Terugreis (evt. met nachtrit)

DRIE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN HASTINGS