MICHIEL ROELSE

DIRECTEUR SENLAC TOURS

Sinds 2006
Opleiding TU Eindhoven
Geboren 1970
Interesses Engeland; Reizen; Road trips USA; MTB; Gitaar; Zang
Favoriete plekken Engeland
Hastings; Battle; Beachy Head
Favoriete attractie Engeland
Alle MTB trails

INSPIRATIE
Michiel organiseert en ontwikkelt sinds 2006 educatieve schoolreizen voor middelbare scholen naar Engeland. Waarom Engeland? Door de grote toegevoegde waarde op gebied van taal en cultuur. Zijn familie in Engeland runt al meer dan 25 jaar Senlac Tours UK. Zij inspireerden Michiel om Nederlandse en Belgische middelbare schoolklassen naar Engeland te halen voor een volledige UK-experience.

VAARDIGHEID
Michiel is op de hoogte van alles dat er op de werkvloer en m.b.t. onze schoolreizen speelt. Hij kan anderen een helder inzicht verschaffen, iemand inspireren en motiveren. Hij is hulpvaardig en recht door zee, waardoor je met hem het schoolreis avontuur zeker aandurft. Hij is het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie, samen met jou inventariseert hij wat jij nodig hebt om met jouw klas(sen) de gewenste schoolreis te maken.

CONTACT
Je kunt Michiel bereiken door een email te sturen naar michiel@verwijder-dit.senlactours.nl of te bellen naar 026 - 443 13 31. 

Michiel heeft samen met Remke vier kinderen; Jasper (2004), Wiegertje (2005), Jack (2014) en Nina (2013). Michiel werkt fulltime.