REMKE CORNELISSE ROELSE

Beroep Schoolreisdeskundige en Proces-& Brandmanager
Sinds 2016
Opleiding Gerrit Rietveld Academie
Geboorte 1976
Interesses Metropolitische steden; Hedendaagse kunst; Technologie & Ontwerp; Photography; Architectuur
Favoriete plekken Engeland
Brighton; Londen; Birling Gap
Favoriete attractie Engeland
Tate Modern  

INSPIRATIE
Een schoolreis vergeet je niet. Het is meestal de eerste keer dat je reist zonder je ouders. Je gaat op ontdekking en je leert naast een andere omgeving je medeleerlingen en docenten op een heel andere manier kennen. Het voelt goed om bij te kunnen dragen aan zo'n belangrijke stap in de ontwikkeling van een middelbare scholier. Daarnaast vind ik het fantastisch om samen met Michiel dit bedrijf te ontwikkelen, het aanbod steeds uit te breiden, bestemmingen te verkennen en ontdekken, contacten te leggen. Samen sta je sterk, je deelt elkaars passie, je bent altijd samen bezig met het ontwikkelen van schoolreizen. 

KWALITEIT
Voor Senlac Tours ontwerp ik alle design uitingen; deze website is hier een voorbeeld van. Ik heb grote affiniteit met de digitale wereld - ik optimaliseer en automatiseer graag werkprocessen, zodat er efficiënt gewerkt kan worden. Ik ben altijd op zoek naar de pareltjes voor onze reizende scholieren en manieren waarop we onze docenten nog beter van dienst kunnen zijn. Altijd plannetjes maken zit in mijn natuur, dit komt doordat ik naast een schoolreisdeskundige ook beeldend kunstenaar ben (www.remkecornelisse.nl). Niet nu naar mijn kunstsite gaan.. eerst een schoolreis boeken :-P

CONTACT
Je kunt me bereiken door een email te sturen naar remke@verwijder-dit.senlactours.nl of te bellen naar 026 - 443 13 31. 

Remke heeft samen met Michiel vier kinderen; Jasper (2004), Wiegertje (2005), Jack (2014) en Nina (2013). Remke werkt fulltime.