REMKE CORNELISSE

Functie Bedrijfsproces en-merkmanager
Sinds 2016
Opleiding Gerrit Rietveld Academie
Geboren 1976
Interesses Metropolitische steden; Hedendaagse kunst; Technologisch design; Fotografie
Favoriete plekken Engeland
Brighton; Londen; Birling Gap
Favoriete attractie Engeland
Tate Modern  

INSPIRATIE
Een schoolreis vergeet je niet; meestal de eerste keer dat je reist zonder je ouders. Je gaat op ontdekking en je leert naast een andere omgeving je medeleerlingen en docenten op een heel andere manier kennen. Het voelt goed om bij te kunnen dragen aan zo'n belangrijke stap in de ontwikkeling van een middelbare scholier. Daarnaast vind ik het fantastisch om samen met mijn partner een bedrijf te ontwikkelen, het aanbod steeds uit te breiden, bestemmingen te verkennen en ontdekken, contacten te leggen. Samen sta je sterk, je deelt elkaars passie, je bent altijd samen met schoolreizen bezig. 

KWALITEIT
Na het art-directorschap gooide ik het roer om. Ik zet mijn creatieve skills alleen nog in voor Senlac Tours. Ooit mijn favoriete opdrachtgever, nu veel meer dan dat. Ik verzorg voor Senlac alle design uitingen; deze website is hier een voorbeeld van. Ik heb grote affiniteit met de digitale wereld - ik optimaliseer en automatiseer graag werkprocessen (denk aan de reisinfo en deelnemerslijsten), zodat zowel onze klanten als onze medewerkers hier profijt van hebben. Ik ben altijd op zoek naar de pareltjes voor onze reizende scholieren en manieren waarop we onze docenten nog beter van dienst kunnen zijn.

CONTACT
Je kunt me bereiken door een email te sturen naar remke@verwijder-dit.senlactours.nl of te bellen naar 026 - 443 13 31. 

Remke heeft samen met Michiel vier kinderen; Jasper (2004), Wiegertje (2005), Jack (2014) en Nina (2013). Remke werkt 4 dagen in de week.