Attracties Eastbourne

Ter aanvulling of ter afwisseling op het voorbeeldprogramma van de schoolreis Eastbourne hebben we hieronder een paar attracties op een rij gezet.

Beachy Head
Het krijt van deze rotsen is tussen de 65 en 100 miljoen jaar oud. Deze baai ligt aan de zuidkust van Engeland. Met een hoogte van 162 meter behoren ze tot de hoogste van Engeland. Ondanks de naam heeft deze plek niets te maken met een strand. Het woord beach komt in dit geval van het Franse woord ‘mooie kaap’.

Bowling and Laser Quest at Lloyds Lanes
Wanneer je even gezellig met de klas wil ontspannen na een dag bezienswaardigheden te hebben bezocht, dan is het zeker een aanrader om te gaan bowlen of laserquesten bij Lloyds Lanes.

Buzz Active
Buzz Active organiseert activiteiten in East Sussex. Denk hierbij aan kanoën, zeilen, fietsen en surfen. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs.

Devonshire Park Theatre
Dit victoriaanse theater is ontworpen door Henry Currey en is gebouwd in 1884.

Eastbourne Bandstand
Deze muziekkoepel biedt een gevarieerd aanbod van live bands. Met meer dan 140 evenementen per jaar is dit de drukste bandstand in de UK. Er zijn 1,400 zitplaatsen, verdeeld over de arena, midden en boven balkon.

Eastbourne Pier
De Eastbourne pier werd geopend op 13 juni in 1870. De pier is 300 meter lang en is ontworpen door Eugenius Birch.

Eastbourne Redoubt
Ontdek hoe het leven in stad 200 jaar geleden was. Dit is een van de meest historische bezienswaardigheden van de South Coast. Bekijk dit cirkelvormige kustverdediging fort. Dit fort is 68 meter doorsnede en is grotendeels gemaakt van steen. Dit fort is in 1804 gebouwd.

Languageschool in Eastbourne

Royal Hippodrome Theatre
Dit theater is het oudste theater van Eastbourne. Het werd geopend in 1883.

Seven Sisters. Sussex
De Seven Sisters is een klif tussen Eastbourne en Seaford. Dit zijn zeven krijtrotsen die tegen elkaar aan staan op de kustlijn.

Towner Art Gallery
In 1923 werd de Towner Art Gallery geopend. Tot 2009 was de Towner Art Gallery gevestigd in en 18e eeuws herenhuis. Sinds 2009 is de Towner Art Gallery gevestigd naast de Eastbourne Congress Theatre, Devonshire Park.

Bekijk hier een voorbeeld van onze Schoolreis Londen