Bus

De bus is over het algemeen de goedkoopste manier om te reizen voor een groep. Bovendien is het handig om altijd de beschikking te hebben over vervoer als je dat nodig hebt. Onze bussen en de chauffeurs staan de hele reis ter beschikking. 

GROTE GROEPEN / KLEINE GROEPEN

We hebben bussen in allerlei formaten. Van minibusjes tot dubbeldekkers voor 90 personen. Hoe beter de bus gevuld is des te gunstiger is de prijs voor het vervoer. Past de groep niet in één bus, dan zetten we twee of drie bussen in. Er is dus geen beperking qua busvervoer. We kunnen het programma van grote groepen zo aanpassen dat de groep elkaar niet in de weg loopt.

Bij een groep kleiner dan 25 personen, wordt een busreis relatief duur. Kijk dan eens naar onze selectie reizen voor kleine groepen. Bij deze reizen heb je geen eigen bus nodig. Dit scheelt natuurlijk in de kosten. De aanbevolen reisbestemmingen voor kleine groepen zijn: Londen, York en Dublin.

PARTNERS

Een vaste partij in busvervoer is ElboBusTrailways. Een gecertificeerde vervoerder met een lange staat van dienst. Verder werken we met een specifiek netwerk aan andere gecertificeerde vervoerders, waardoor we zoveel mogelijk controle hebben over veiligheid, kwaliteit en chauffeurs.

CERTIFICERING EN KWALITEITSBEWAKING

Wij werken met gecertificeerde busbedrijven en ervaren, betrokken chauffeurs die onze reizen en werkwijze kennen. Naast kennis van de schoolreizen, verlangen we van onze buschauffeurs een zekere mate aan affiniteit met docenten en hun leerlingen. De kwaliteit van onze service en die van onze partners bewaken we door middel van evaluaties. Uitgevoerd door onszelf en door docenten en leerlingen.

[Photo credit - Gijs Jacobs | Senlac Tours bus van Elbo Bus]