Wat bieden we?

TAAL- EN CULTUURREIZEN OP MAAT

We organiseren internationale schoolreizen met het accent op taal en cultuur. Door het verblijf bij gastgezinnen en een bezoek aan een Engelse school stimuleren wij culturele uitwisseling. We voegen onderdelen aan het programma toe zoals theaterworkshops, musicals of treasure hunts. Via interview- en praktijkopdrachten of door lessen bij een taalschool besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling. Natuurlijk mogen ook de highlights van een bestemming niet in het programma ontbreken.

ACCOMMODATIE NAAR WENS

Op onze populairste bestemmingen staan de gastgezinnen klaar om schoolgroepen te ontvangen. Verblijven jullie liever in een hostel? Dat kan natuurlijk ook. Wij selecteren de accommodatie altijd op basis van de wensen van de school. Zo kunnen de leraren kiezen uit gastgezinnen, hotels of typisch Engelse ‘bed and breakfasts’. Vanzelfsprekend altijd in de buurt van de leerlingen.

MAATWERK

Bij maatwerk hoort flexibiliteit. We bieden een volledig verzorgde reis aan, maar het is ook mogelijk om alleen de onderdelen zoals een busreis, vlucht, overtocht, accommodatie of attracties bij ons te boeken.