Sharon van Dissel

Functie Schoolreis-Reisspecialist
Sinds 2019
Opleiding NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
Geboren 1990
Interesses Reizen, nieuwe ervaringen, andere culturen, sporten en interieur
Favoriete plekken Engeland 
Covent garden Wishlist Beachy head
Favoriete attractie Engeland
London Eye

INSPIRATIE
Herinneringen en ervaringen opdoen met mensen om je heen vind ik een van de mooiste dingen in het leven. Terugkijkend naar mijn schooltijd zijn mijn schoolreizen hele waardevolle herinneringen. Omdat ik mij zelf graag verdiep in nieuwe ervaringen, andere culturen en erg van plannen& organiseren hou, zet ik deze combinatie graag in om bij Senlac Tours mooie schoolreizen neer te zetten.

KWALITEIT
Het zit in mij als persoon om mensen te helpen en mee te denken, daar waar nodig. Ik zoek graag dingen uit en vind het leuk om te plannen en organiseren. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de non-profit branche, maar miste toch wel het internationale aspect in mijn werkzaamheden. Nu bij Senlac Tours heb ik een mooie combinatie gevonden in mijn interesses en mijn skills. Ik kijk er naar uit om met je mee te denken en samen iets moois neer te zetten!

CONTACT
Je kunt me bereiken door een email te sturen naar sharon@verwijder-dit.senlactours.nl of te bellen naar 026 - 443 13 31.

Sharon heeft in Spanje en New York gewoond en woont nu samen met haar vriend Robert in Arnhem. Sharon werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
Tijdens de reizen is Astrid 24/7 bereikbaar.