Maaike van Damme

Functie Schoolreis-Reisspecialist
Sinds 2018
Opleiding NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
Geboren 1984
Interesses leuke dingen doen met gezin, muziek (luisteren en concerten en festivals bezoeken), lezen, haken (knuffels), klimmen en hardlopen 
Favoriete plekken Engeland Brighton, Canterbury en Seven Sisters
Favoriete attractie Engeland Royal Pavilion | Wish list: een voorstelling bijwonen in The Globe (het liefst Hamlet)
 

INSPIRATIE
Ik vind het heerlijk om een reis van A tot Z uit te werken. Ik vind vooral mijn uitdaging in het opzetten van nieuwe reizen. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Senlac Tours is dat bijna elke reis maatwerk is. Je hebt met veel verschillende personen te maken en ik zie het als mijn uitdaging om een reis op te zetten die inspirerend is voor leerlingen, maar zeker ook de begeleidende docenten tevreden stelt. Ik vind het mooi dat je met de reizen met een verblijf in een gastgezin de leerlingen echt kennis laat maken met de cultuur van een land. Voor veel leerlingen is het hun eerste buitenland ervaring zonder ouders en ik ben er trots op onderdeel te zijn van de impact die de reis op hun ontwikkeling zal hebben. 

KWALITEIT
Alles tot in detail plannen en organiseren zijn mijn sterke punten. Ik ga systematisch te werk en vind het heerlijk om items op ene to-do-lijstje weg te vinken. Ik zoek alles tot in detail uit en communiceer dit duidelijk naar de organiserende docenten. Daarnaast denk ik na over hoe we zaken intern beter kunnen organiseren en implementeer veranderingen in werkwijzen. 

CONTACT
Je kunt me bereiken door een email te sturen naar maaike@verwijder-dit.senlactours.nl of te bellen naar 026 - 443 13 31. 

Maaike heeft in Hongarije en Roemenië gewoond en woont nu met haar vriend en twee kinderen; Tijmen (2016) en Lieke (2018), in Wageningen. 
Maaike werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.
Tijdens de reizen is Astrid 24/7 bereikbaar.