ASTRID ROELVINK

SCHOOLREIS-REISSPECIALIST

Sinds 2010
Opleiding Middelbare Hotelschool | Internationale bedrijfscommunicatie Radboud Universiteit
Geboren 1967
Interesses Uit eten gaan en nieuwe restaurantjes ontdekken. En natuurlijk Frankrijk, we hebben een familiehuis in de Dordogne. Het glooiende en groene landschap lijkt eigenlijk wel een beetje op Zuid-Engeland. 
Favoriete plekken Engeland
Battle Abbey en een een prachtige wandeling over de battlefields.
Favoriete attractie Engeland
London, Borough market. Maar ik zou ook graag een aantal reisbestemmingen in Frankrijk willen promoten en organiseren, dus kom maar door met aanvragen voor vb. Bordeaux en Straatsburg.

INSPIRATIE
Zoveel schakels, zoveel dynamiek en jij als reisspecialist staat tussen alle partijen in, met een goed advies, een luisterend oor. De verbinding tussen alle partijen is waar het om gaat. Binnen Senlac Tours hebben we een klein en gezellig team waar door iedereen keihard gewerkt wordt! Ik kan mij de spanning van mijn eerste schoolreis nog steeds goed herinneren tijdens het verblijf bij een gastgezin in Parijs. De taal die je niet vloeiend spreekt de andere gewoonten en gebruiken en uiteindelijk de voldoening dat je dit toch maar ‘even gedurfd hebt’. Waar het met name om gaat is persoonlijke ontwikkeling en de gezelligheid van het samen zijn. Je komt terug met nieuwe verhalen en ervaringen en daar draait het allemaal om, dat je dat eeuwig bij blijft. 

VAARDIGHEID
Samen gaan voor het beste resultaat en ieders kennis optimaal benutten, daar krijg ik energie van. Luisteren en inventariseren, uitwerken, soms bijstellen en uiteindelijk de balans opmaken na elke reis. Altijd het hoofd koel en open voor vragen van klanten en collega’s. Hands on mentaliteit. Relativeringsvermogen en nuchterheid. Wat ik zo leuk vind is dat ik na 10 jaar nog altijd kunnen leren van elke reis. Er is een oplossing voor elk probleem, ik zie het als een uitdaging! 

CONTACT
Je kunt me bereiken door een email te sturen naar astrid@verwijder-dit.senlactours.nl of te bellen naar 026 - 443 13 31. 

Astrid heeft samen met Rudolf twee kinderen; Anna (2003) en Jan (2008).
Astrid werkt parttime.
Tijdens haar reizen is Astrid 24/7 bereikbaar.