Nieuws

We gaan naar DUITSLAND!

BERLIJN, HAMBURG & KEULEN
Sinds maart houden we de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus nauwlettend in de gaten. Er zijn inmiddels een paar Europese landen weer in het geel* gekomen. Dat betekent dat er een mogelijkheid is om een schoolreis te maken.

Hieronder zie je een actuele reisadvies-overzichtskaart van de Rijksoverheid mbt Duitsland. Daarop zijn onze reisbestemmingen op de kaart gepind. Boek nu je schoolreis naar Berlijn, Hamburg of Keulen en wij zoeken voor je uit waar je ter plaatse rekening mee moet houden. 

Meer info over onze schoolreizen naar Duitsland? Klik hier voor BerlijnKlik hier voor Hamburg; En hier voor Keulen. Meteen aanvragen doe je hier.


Groen: geen bijzondere veiligheidsrisico's
In het land of gebied zijn de veiligheidsrisico's vergelijkbaar met wat u in Nederland gewend bent. Let op uzelf en uw eigendommen. Net zoals u dat in Nederland doet. Soms moet u op bepaalde zaken extra letten.

Geel: let op, veiligheidsrisico's
Er zijn in dit land of gebied veiligheidsrisico's die afwijken van wat u in Nederland gewend bent. Bereid u daarop voor en let extra op.

Oranje: alleen noodzakelijke reizen
Door ernstige veiligheidsrisico's in dit land of gebied kunnen voor reizigers gevaarlijke situaties ontstaan. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert u alleen naar dit gebied te reizen als dat echt noodzakelijk is. Vakantiereizen zijn niet noodzakelijk. Wanneer u besluit toch af te reizen, bereid u dan zeer goed voor.

Rood: niet reizen
Door zeer ernstige veiligheidsrisico's kan voor reizigers een levensbedreigende situatie ontstaan. Daarom adviseert het ministerie van Buitenlandse Zaken om niet naar dit gebied te reizen.

Bron: https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/wat-betekenen-de-kleurcodes-bij-reisadviezen