Nieuws

BINNENLANDSE SCHOOLREIZEN

Sinds maart houden we de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus nauwlettend in de gaten. In Nederland kunnen we dankzij zorgvuldige maatregelen in iedergeval binnenlandse schoolreizen uitvoeren. Dat betekent dat er voor middelbare scholen dit najaar toch een mogelijkheid is om een schoolreis te maken.

Schoolreis SUMMERCAMP HEINO

Dit najaar zou je met je klas naar Summercamp Heino kunnen gaan. Er is er genoeg te doen. Je zou zelfs het hele kamp kunnen ophangen aan een thema. Bijvoorbeeld thema Engeland. Leerlingen laat je allerlei Engelse activiteiten doen: Cricket spelen; Punting/suppen; High ropes; Bon fire maken; Rugby; Soccer; Scones eten; Fish & chips; High tea; English cinema met Monty Pyton. Daarbij spreek je af dat ze verplicht engels spreken. We hangen overal de Union Jack uit en verzorgen een Engelse taalschool (door ingehuurde Engelse docenten).

We brengen jullie leerlingen niet naar Engeland, maar we brengen Engeland naar jullie leerlingen.

Meer info over onze schoolreis naar Summercamp Heino? Klik hier. Meteen aanvragen doe je hier.

Summer Camp Heino is beschikbaar tot 18 oktober en weer vanaf het voorjaar 2021, so hurry up! Book now!  
 

Schoolreis Texel

Ga naar een van onze eilanden. De wind door de haren. Lekker uitwaaien op het strand. Er is genoeg te doen voor middelbare scholieren. Hier volgt een kleine opsomming: Bezoek Ecomare of het Juttersmuseum; Beklim de vuurtoren of klim in een klimparcours Klimmen EnZo!;  Ga naar het Fonteinsnol (uitkijkpunt); Bezoek de bunkers bij paal 9; Wandel door het Natuurgebied Hoge Berg; Ga garnalenvissen; Maak een strandwandeling en huur met z'n allen fietsen. Perfect vervoer op het eiland.

Meer info over onze schoolreis naar Texel? Klik hier. Meteen aanvragen doe je hier.