HOE DOEN WE HET?

ZO DOEN WE DAT...

Bij een schoolreis naar het buitenland komt een hoop kijken. In overleg helpen we je aan de juiste accommodatie, het vervoer en alle gewenste, beschikbare activiteiten.

Een buitenlandse schoolreis is 100% maatwerk, we houden rekening met:

  • jullie wensen
  • niveau 
  • schooljaar
  • soort onderwijs
  • de leerlingen zelf

We stimuleren culturele uitwisseling. Daardoor hebben we een groot aanbod van gastgezinnen bij onze bestemmingen. Ook een schoolbezoek ter plaatse valt in dit straatje. We hebben nauw contact met Engelse 'secondary' scholen met de wens tot internationalisering. Met programma-onderdelen als theaterworkshops, musicals, treasure hunts (interview- en praktijkopdrachten) en door lessen bij een taalschool besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling. Natuurlijk mogen de highlights van een bestemming niet in het programma ontbreken.

SERVICE ON THE SPOT
We werken zeer nauw samen met onze collega's van Senlac Tours in Engeland. Daardoor houden we een vinger aan de pols, ook op plaats van bestemming.

WERKWIJZE
Het organiseren van een buitenlandse schoolreis vereist een zeer efficiënte, praktische en daadkrachtige aanpak. We houden je op de hoogte via onze reisinfo online; deze info is 24/7 beschikbaar. Dringende zaken overleggen we en als je vragen hebt kun je ons bereiken per mail of telefoon. Onze werkwijze is er op gericht jou te ontzorgen.