Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden ontvangt de aanvrager van de schoolreis bij onze offertes. Wanneer je een reis hebt geboekt, vindt je de algemene voorwaarden
ook online op je persoonlijke reispagina.

PRIVACYVERKLARING

Privacybescherming is een verantwoordelijkheid van alle organisaties die persoonsgegevens verwerken (Verwerken persoonsgegevens is verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, opvragen, raadplegen of wijzigen).

Met ingang van 25 mei 2018 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Een verordening met sterk aangescherpte eisen op beveiliging, administratie,
interne borging, protocollen en meer.

We vragen, voordat we persoonsgegevens van docenten en leerlingen kunnen verwerken, de verantwoordelijke van de schoolreizende school om een akkoord op onze Privacyverklaring. De aanvrager van de offerte ontvangt onze Privacyverklaring bij de boekingsbevestiging. Dit is precies voor het moment dat de schoolreizende docenten en leerlingen online in de deelnemerslijst worden toegevoegd.
De Privacyverklaring staat ook online op de persoonlijke reispagina.

* GDPR General Data Protection Regulation is een EU wet ter regulatie van data protectie en privacy voor alle individuen binnen de Europese Unie (EU).