Werkwijze

SCHOOLREIZEN OP MAAT

Een schoolreis is maatwerk. Samen met de verantwoordelijke docent stemmen we het programma af op de specifieke wensen. Wij geven advies over alle onderdelen van de reis, of het nu gaat om vervoer, accommodatie, het programma of handige extra’s voor de reis. In overleg is veel mogelijk. Ons uitgangspunt is het leveren van kwaliteit in alle aspecten van een schoolreis.

VAN AANVRAAG TOT REIS

Graag komen we bij je langs op school om persoonlijk kennis te maken en de reis te bespreken. Voordat we onze offerte uitbrengen checken we altijd de beschikbaarheid van accommodatie en vervoer zodat je ook zeker bent van beschikbaarheid, wanneer je akkoord geeft op de offerte. Na het akkoord op de offerte en het definitief afstemmen van het programma beginnen we direct met het boeken van de attracties en verdere voorbereidingen van de reis. Op het moment van reizen weet je zeker dat alles is betaald en dat je zorgeloos kunt genieten.

BETROKKENHEID

Niet alleen bij de voorbereidingen maar ook tijdens de reis merk je onze betrokkenheid. Op de heenreis en gedurende de werkweek hebben we altijd even telefonisch contact om te horen of alles in orde is. Onze collega's in Engeland vangen jullie ook met alle plezier op, zij zijn graag jullie eerste aanspreekpunt op locatie.

REISINFORMATIE 24/7 ONLINE

Voor elke reis maken we online een uitgebreid reisdocument waarin alles staat dat je nodig hebt om de reis goed te kunnen uitvoeren. Denk aan contact- en adresgegevens van alle betrokken partijen, het programma, de vouchers en achtergrondinformatie.

Deze reisinformatie is te vinden op onze website via de 'LOG IN' knop rechtsboven op de webpagina. Via deze log-in kom je op een eigen reispagina online. Alleen met een persoonlijke log-in (gebruikersnaam en wachtwoord) kan deze informatie bekeken worden. We werken in een goed beveiligde webomgeving en gaan zorgvuldig met data om.