NL - NEDERLAND

Schoolreis Nederland

Ook zo benieuwd naar onze binnenlandse schoolreisbestemmingen? Hiernaast een kleine opsomming.

ACCOMMODATIE NL

Tijdens jullie schoolreis in eigen land verblijven jullie in een groepsaccommodatie of hostel. Zo'n accommodatie ligt altijd in een aantrekkelijke omgeving met veel mogelijkheden voor historische-, culturele- en educatieve uitstapjes. En vaak genoeg ruimte voor buiten- en sportieve activiteiten.

VERVOER NL

Bus | Fiets | Trein | Veerboot
De meest gebruikelijke manier om binnen Nederland te reizen is met de bus. Je kunt natuurlijk ook de fiets of de trein nemen. Voor de eilanden ontkom je niet aan een veerboot.

ACTIVITEITEN NL

Educatief | Cultureel | Sportief | Verbindend | Avontuurlijk
Dit zijn allerlei activiteiten die een schoolreis compleet maken. Wat voor activiteiten passen het best bij jouw klas? Laat het ons weten en wij vinden de ideale binnenlandse schoolreisbestemming voor je.

PROGRAMMA NL

Een programmavoorbeeld hebben we voor iedere bestemming. Wil je een programmavoorbeeld op maat en/of wil je je eigen programma combineren met dat van ons? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis binnen Nederland op maat sturen.

SCHOOLREIS NEDERLAND

NEDERLANDSE SCHOOLREISBESTEMMINGEN

Nederlandse schoolreis locaties

Staat jouw favoriete plaats er niet tussen? Stuur ons een email en wij kijken naar de mogelijkheden voor een schoolreis naar de betreffende plaats. We hebben niet al deze locaties op onze site uitgewerkt, maar als je een offerte aanvraagt, dan sturen we jou zo nodig een programmavoorbeeld.