ES - Barcelona

Kleurrijk en fantasievol

Overdonderd word je door het kleurgebruik in de straten, de gebouwen, de natuur en de kleurrijke inwoners. En dan de organisch gevormde gebouwen en parken.. Recht toe, recht aan bestaan hier amper. Net als; doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Het kan in deze stad niet gek, niet kleurrijk, niet fantasierijk genoeg. In iedere straat vind je een verrassing, je loopt van hotspot naar hotspot en geniet van het bruisende Catalaanse leven. Trouwens, je hoeft niet alles te lopen, de metro werkt hier perfect; snel, makkelijk en efficiënt. Jullie scholieren gaan het meemaken in 2026; de afronding van de Sagrada Familia. Al meer dan een eeuw wordt er aan deze katholieke basiliek gebouwd. Na de Sagrada ga je langs Casa Mila naar het prachtige Park Güell. Wil je even op adem komen in deze metropool, neem dan wat afstand door de Tibidabo berg te beklimmen. gegrandeerd spectaculair uitzicht? Liever horizontaal ontspannen, dan verticaal inspannen? Ga dan naar het Barceloneta strand. De leerlingen kunnen gaan zwemmen, tafeltennissen, beachvolleyen en fitnissen, terwijl je nog eens rustig op een handdoekje in de rest van het programma verdiept.

ACCOMMODATIE BARCELONA

Hotel | Hostel | Gastgezinnen
We maken gebruik van hotels en gastgezinnen in verschillende wijken van Barcelona. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER BARCELONA

Bus | Vliegtuig | Openbaar Vervoer
De meest gebruikelijke manier om naar Barcelona te reizen is met de bus, maar ook met het vliegtuig. Je kunt met je leerlingen binnen Barcelona goed gebruik maken van de metro.

ATTRACTIES BARCELONA

Sagrada Familia | Park Güell | Camp Nou
Dit zijn drie populaire attracties in Barcelona, maar er is nog zoveel meer te doen in Barcelona. Bekijk binnenkort ons overzicht van alle attracties in Barcelona.

PROGRAMMA BARCELONA

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Barcelona. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Barcelona op maat sturen.

SCHOOLREIS BARCELONA

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1 

Heenreis

  • Verkennen Barri Gòtic

Dag 2

Dag 3

Dag 5

Terugreis

TWEE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN 'IN DE BUURT'