Worthing

SCHOOLREIS WORTHING

ALLURE AAN DE ENGELSE KUST

Worthing is een echte badplaats. Het victoriaanse stadje is al tijden populair voor Engelsen die graag in de buurt van grotere plaatsen willen verblijven, maar toch nog graag genieten van de rust. Kustplaatsen Brighton en Portsmouth liggen allebei binnen een uur vanaf Worthing, en in beide plaatsen kun je erg veel doen. Wil je ook een echte metropool bezoeken? Dan is een bezoek aan Londen ook goed te doen vanaf Worthing. In de omgeving van Worthing kun je van alles doen, zoals een bezoek aan Worthing beach met de gezellige pier, of natuurlijk een wandeling naar Beachy Head. Tijdens de wandeling krijg je een uniek uitzicht over de Oceaan en natuurlijk de Seven Sisters. Als je een bezoek brengt aan Portsmouth kun je daar met onze gids een wandeling langs alle highlights maken, of een bezoekje brengen aan het City Museum. In Brighton kun je de British Airways i360 eigenlijk niet missen, maar ook een paar uurtjes winkelen in North Laines vliegen zo voorbij.

Al met al is Worthing is een goede uitvalsbasis voor groepen die graag veel van het Zuiden van Engeland willen zien.

ACCOMMODATIE WORTHING

Gastgezinnen
We maken gebruik van gastgezinnen en hostels in Worthing en omgeving. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER WORTHING

Bus Ferry Bus Eurotunnel
De meest gebruikelijke manier om naar Worthing te reizen is een combinatie van Bus en Ferry of Eurotunnel. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie. Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking. Zeker als je voor gastgezinnen kiest is het praktisch als je ook een eigen bus ter beschikking hebt.

ATTRACTIES WORTHING

British Airways i360 | Guided Walk Portsmouth | Sea Life Centre
Dit zijn drie populaire attracties in de omgeving van Worthing, maar er is nog zoveel meer te doen in de regio. Bekijk ons overzicht van alle attracties in het zuiden van Engeland. Vergeet niet dat bijna alle musea in Engeland gratis te bezoeken zijn!

PROGRAMMA WORTHING

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Worthing. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG HIEREEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Worthing op maat sturen.

Worthing is één van de drie bestemmingen die wij hebben gecategoriseerd onder Zuid-Engeland. Bekijk hier het overzicht van plaatsen in de regio Zuid-Engeland.

Tip

In 'the lanes'; een doolhof aan kleine, nauwe straatjes met hippe winkeltjes vind je Choccywoccydoodah. Aanschouw hun imposante ambachtelijke kunstzinnige cakes voor the rich & famous (bekend van tv-programma Cool Cakes). 

SCHOOLREIS WORTHING

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis

Dag 2

Dag 4

  • Winchester Cathedral
  • City Museum
  • King Arthur’s Great Hall & Round Table

Dag 5

Terugreis

DRIE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN WORTHING