Lancing

SCHOOLREIS LANCING

ALLURE AAN DE ENGELSE KUST

Wil jij tijdens je reis jullie leerlingen langs alle hotspots rond Brighton nemen, maar wil je wel in een rustige plaats verblijven? Dan is Lancing dé bestemming voor jullie. Je overnacht een steenworp verwijderd van Brighton in het gezellige Lancing, waar je al je leerlingen dicht bij elkaar zult hebben. In de regio kun je van alles doen. Wandel bijvoorbeeld naar Beachy Head, waar je een indrukwekkend uitzicht zult hebben op de seven sisters, of kies ervoor om langs alle kleine winkeltjes in North Laines te slenteren. Vergeet niet om van het uitgestrekte uitzicht te genieten bij de British Airways i360 en je kunt natuurlijk ook naar Winchester, om de imposante kathedraal te bekijken. Wil je liever iets actievers doen? Kies voor een middagje cricket, of ga voor een bike tour.

Zeker met een verblijf in gastgezinnen leren jullie leerlingen het zuiden van Engeland echt kennen.

ACCOMMODATIE LANCING

Gastgezinnen
We maken gebruik van gastgezinnen en hostels in Lancing en omgeving. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER LANCING

Bus Ferry Bus Eurotunnel
De meest gebruikelijke manier om naar Lancing te reizen is een combinatie van Bus en Ferry of Eurotunnel. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie. Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking. Zeker als je voor gastgezinnen kiest is het praktisch als je ook een eigen bus ter beschikking hebt.

ATTRACTIES LANCING

British Airways i360 | Guided Walk Portsmouth | Sea Life Centre
Dit zijn drie populaire attracties in de omgeving van Lancing, maar er is nog zoveel meer te doen in de regio. Bekijk ons overzicht van alle attracties in het zuiden van Engeland. Vergeet niet dat bijna alle musea in Engeland gratis te bezoeken zijn!

PROGRAMMA LANCING

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Lancing. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG HIEREEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Lancing op maat sturen.

Lancing is één van de drie bestemmingen die wij hebben gecategoriseerd onder Zuid-Engeland. Bekijk hier het overzicht van plaatsen in de regio Zuid-Engeland.

Tip

Niet zomaar graffiti, maar Street Art met een grote A. Leuk voor een speurtocht - deze geven we vast weg; Prince Albert Pub. De kussende politie-agenten op de deur rechts zijn van de beroemde (straat)kunstenaar Banksy.

SCHOOLREIS LANCING

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis

Dag 2

Dag 4

  • Winchester Cathedral
  • City Museum
  • King Arthur’s Great Hall & Round Table

Dag 5

Terugreis

DRIE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN LANCING