Bognor Regis

SCHOOLREIS BOGNOR REGIS

ALLURE AAN DE ENGELSE KUST

Bognor Regis staat bekend als zon- zee- en strandbestemming, maar de bestemming heeft nog meer te bieden dan dat. De diverse badplaats is al honderden jaren populair onder de Engelsen. Dat komt vooral omdat het een gezellige plaats is met een gemoedelijke sfeer. Veel attracties zijn goed te doen vanaf Bognor Regis. Zoals een bezoek aan het victoriaanse Brighton, of aan havenstad Portsmouth. Bognor Regis is ook goed te combineren met wereldstad Londen, waar je een zee van attracties vindt.
Tijdens een bezoek aan Bognor Regis, moet je bijna wel even langs het strand gaan. Op het strand zal je ervaren waarom Bognor Regis al jarenlang zo populair is. De plaats heeft veel zonuren, en toch staat er ook op warme dagen nog een heerlijk briesje.

Maar tijdens een bezoek aan het populaire Brighton kun je ook van alles doen, van een fietstocht tot een middag winkelen in het trendy North Laines, met de vele boetiekjes. In havenstad Portsmouth kun je ook veel doen, zoals een bezoek aan het City museum, of een stadstour met onze gids.

ACCOMMODATIE BOGNOR REGIS

Gastgezinnen
We maken gebruik van gastgezinnen en hostels in Bognor Regis en omgeving. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER BOGNOR REGIS

Bus Ferry Bus Eurotunnel
De meest gebruikelijke manier om naar Bognor Regis te reizen is een combinatie van Bus en Ferry of Eurotunnel. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie. Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking. Zeker als je voor gastgezinnen kiest is het praktisch als je ook een eigen bus ter beschikking hebt.

ATTRACTIES BOGNOR REGIS

British Airways i360 | Guided Walk Portsmouth | Sea Life Centre
Dit zijn drie populaire attracties in de omgeving van Bognor Regis, maar er is nog zoveel meer te doen in de regio. Bekijk ons overzicht van alle attracties in het zuiden van Engeland. Vergeet niet dat bijna alle musea in Engeland gratis te bezoeken zijn!

PROGRAMMA BOGNOR REGIS

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Bognor Regis. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG HIEREEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Bognor Regis op maat sturen.

Bognor Regis is één van de drie bestemmingen die wij hebben gecategoriseerd onder Zuid-Engeland. Bekijk hier het overzicht van plaatsen in de regio Zuid-Engeland.

Tip

Niet zomaar graffiti, maar Street Art met een grote A. Leuk voor een speurtocht - deze geven we vast weg; Prince Albert Pub. De kussende politie-agenten op de deur rechts zijn van de beroemde (straat)kunstenaar Banksy.

SCHOOLREIS BOGNOR REGIS

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis

Dag 2

Dag 4

  • Winchester Cathedral
  • City Museum
  • King Arthur’s Great Hall & Round Table

Dag 5

Terugreis

DRIE SCHOOLREISBESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN BOGNOR REGIS