Swansea

SCHOOLREIS SWANSEA

HONDERD PROCENT WALES

Swansea is dé bestemming voor jou als je graag een wat onbekender deel van het Verenigd Koninkrijk wilt verkennen. Swansea ligt erg gunstig, te midden van veel natuur.  De stad ligt direct aan zee en veel natuurgebieden zijn op kleine afstand vanaf Swansea. Je kunt bijvoorbeeld in het gebied Gorge Walken, de oceaan verkennen met een boot of een van de vele stranden bezoeken. Tijdens je bezoek aan Swansea ervaar je ook echt de Welshe geschiedenis. Leer Dylan Thomas, de bekende dichter, kennen in de pittoreske Mumbles. Of neem een duikje in de rijke geschiedenis van Wales door Oystermouth Castle of Tenby te bezoeken. Natuurlijk kun je ook even genieten van de ongerepte natuur op het strand in Rhossili Bay.

ACCOMMODATIE SWANSEA

Hostel | Gastgezinnen | Hotel
We maken gebruik van gastgezinnen en hostels in in Swansea. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER SWANSEA

Bus & Ferry | Bus & Eurotunnel
De meest gebruikelijke manier om naar Swansea te reizen is een combinatie van bus en ferry of Eurotunnel. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie.
Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking.

ATTRACTIES SWANSEA

Dylan Thomas Centre | Tenby | St Fagans National Museum of History
Dit zijn drie populaire attracties in Swansea, maar er is nog meer te doen in Swansea. Bekijk ons overzicht van alle attracties in Swansea.

PROGRAMMA SWANSEA

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Swansea. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

VRAAG HIEREEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Swansea op maat sturen.

Tip

Verken het kanaal van Bristol met de boot vanaf Tenby en ontdek wat er allemaal wel niet aan dieren leeft in en om het water. Als je geluk hebt zie je zelfs dolfijnen!

schoolreis swansea

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis met de ferry Calais > Dover

Dag 5

Terugreis met ferry Dover > Calais

DRIE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN SWANSEA