Newton Abbot

Something completely different

Wil je eens iets anders dan een typische Engelandreis? Bezoek dan het landelijke Zuidwest-Engelse Devon met haar prachtige natuur en kusten. Onze nieuwste reisbestemming biedt een zeer gevarieerd en origineel programma, waarin leerlingen een Engeland buiten de gebaande paden leren kennen. Het verblijf bij de door ons geselecteerde gastgezinnen zorgt voor een interactieve culturele uitwisseling.

De hoofdstad van Devon is Exeter en tijdens onze stadswandeling ontdek je de mooiste plekjes, zoals de kathedraal en de oude stadsmuren. Wandel door het nationaal park Dartmoor en geniet van de kust die ook wel de English Riviera wordt genoemd. Go crabbing, verken de kustplaatsjes met hun haventjes en speel daarna de typisch Engelse sport cricket. Het afwisselende programma wordt geheel begeleid door onze gids. Zo kom je echt alles te weten over Newton Abbot.

ACCOMMODATIE NEWTON ABBOT

Gastgezinnen
We maken gebruik van gastgezinnen tijdens de reis naar Newton Abbot. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER NEWTON ABBOT

Bus & Ferry | Bus & Eurotunnel
De meest gebruikelijke manier om naar Newton Abbot te reizen is een combinatie van bus en ferry of Eurotunnel. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie. Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking. Zeker als je voor gastgezinnen kiest is het praktisch als je ook een eigen bus ter beschikking hebt.

ATTRACTIES NEWTON ABBOT

Guided Tour Exeter | Music / Drama workshop | Dartmoor
Dit zijn drie populaire attracties rondom Newton Abbot, maar er is nog zoveel meer te doen rondom Newton Abbot. Bekijk ons overzicht van alle attracties in Devon.

PROGRAMMA NEWTON ABBOT

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Newton Abbot. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Newton Abbot op maat sturen.

Tip

Een interactieve workshop Music of Drama is een leuke en leerzame toevoeging aan het programma.