Liverpool

SCHOOLREIS LIVERPOOL

CITY OF ICONS

Liverpool is een van de grootste steden van het Verenigd Koninkrijk en heeft een erg rijke geschiedenis. De stad was ooit een erg klein vissersstadje, en is in de industriële revolutie uitgegroeid tot een echte stad. Vandaag de dag vind je nog steeds veel overblijfselen van de grote fabrieken, arbeidersbuurtjes en gezellige pubs die stammen uit de 19e eeuw. Maar naast de rijke geschiedenis vind je ook een scala aan populaire winkels, trendy restaurants en diverse activiteiten. En die combinatie tussen geschiedenis en moderniteit zorgt voor een erg afwisselende reis. 

Tijdens je reis door Liverpool kom je langs alle belangrijke bezienswaardigheden. Van de grootste kathedraal van het Verenigd Koninkrijk, tot het Beatles museum of het Anfield Stadium, van de welbekende voetbalclub FC Liverpool. Houd je niet van lange afstanden afleggen voor bezienswaardigheden? Geen probleem: Binnen Liverpool liggen alle bezienswaardigheden bij elkaar in de buurt. 

ACCOMMODATIE LIVERPOOL

Hostel | Host familiesHotel 
We maken gebruik van gastgezinnen tijdens de reis naar Liverpool. Verblijf je liever in een hostel? Geen probleem: Dat kunnen we ook voor je regelen. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER LIVERPOOL

Bus & Ferry
De meest gebruikelijke manier om naar Liverpool te reizen is een combinatie van bus en ferry. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie.
Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking.

ATTRACTIES LIVERPOOL

Royal Albert Dock | Liverpool Cathedral | The Beatles Story
Dit zijn drie populaire attracties in Liverpool, maar er is nog meer te doen in Liverpool. Bekijk hier ons overzicht van alle attracties in Liverpool.

PROGRAMMA LIVERPOOL

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Liverpool. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

VRAAG HIEREEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Liverpool op maat sturen.

schoolreis Liverpool

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis met de nachtboot Rotterdam > Hull

  • Diner en entertainment

Dag 2

Dag 5

Terugreis Rotterdam (nachtboot)

  • Diner en entertainment

Dag 6

Aankomst in Nederland

TWEE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN LIVERPOOL