Canterbury

SCHOOLREIS CANTERBURY

HONDERD PROCENT ENGELAND IN NO TIME

Canterbury is een perfecte bestemming, als je na de ferry overtocht snel op de plaats van bestemming wilt zijn. Dit plaatsje wordt vaak gebruikt als tussenstop, want overslaan moet je het sowieso niet. Maar het kan ook heel goed als uitvalsbasis gebruikt worden. Middeleeuwse winkelstraatjes met typisch Engelse vakwerk panden maken het stadje aantrekkelijk. Middelbare scholieren vinden het hier gezellig én het is ook prettig dat ze niet lang nodig hebben om bij de voor hun bekende winkels te komen… Alle highlights zijn bovendien op loopsafstand en liggen binnen de stadsmuur. Het is er altijd druk dankzij de kathedraal van Canterbury, een must see, al sinds de 16e eeuw.

ACCOMMODATIE CANTERBURY

Hostel | Hotel
We maken gebruik van een hostel in Canterbury. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER CANTERBURY

Bus & Ferry | Bus & Eurotunnel | Trein
De meest gebruikelijke manier om naar Canterbury te reizen is een combinatie van bus en ferry of Eurotunnel. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie.
Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking.

ATTRACTIES CANTERBURY

Canterbury Cathedral | Canterbury Tales | Historic River Tours
Dit zijn drie populaire attracties in Canterbury, maar er is nog meer te doen in Canterbury. Bekijk binnenkort ons overzicht van alle attracties in Canterbury.

PROGRAMMA CANTERBURY

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Canterbury. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

VRAAG HIEREEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Canterbury op maat sturen.

schoolreis canterbury

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis

  • White Cliffs of Dover

Dag 2

Dag Canterbury

Dag 4

Dag Londen

Dag 5

Terugreis (evt. met nachtrit)

  • Dover Castle / Dover centrum

DRIE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN CANTERBURY