Cranbrook

PITTORESK, LANDELIJK, ENGELAND ZOALS VERWACHT

Deze plaats kan makkelijk model hebben gestaan voor de films over het kleiduo Wallace & Gromit en Shaun the Sheep. Ken je ze niet? Dan heb je wat te doen, hoort bij je UK 'Character Classics'. Glooiende heuvels, kronkelige hegjeswegen, vakwerk huizen, boerderijwinkels met café's en de schaapjes op het droge. Hier geen grootstedelijke taferelen, die vind je aan de kust of iets noordelijker in Londen. Dit brengt ons meteen op de centrale ligging. Cranbrook is de perfecte uitvalsbasis voor een gevuld programma. De leerlingen verblijven in typisch Engelse vakwerkhuisjes, landhuizen en boerderijen, waar vandaan ze Hastings, Canterbury, Rochester en Londen kunnen verkennen. In Cranbrook heb je een waterwingebied met allelei watersportactiviteiten. Het dorp heeft een karakteristiek centrum waar je de leerlingen makkelijk kunt loslaten voor een interviewopdracht. Om de hoek zit de Cranbrook Secondary School met campus, waar je de Cranbrook leerlingen zomaar tegen het lijf kunt lopen. In Cranbrook hebben we een zorgvuldig geselecteerd netwerk van gastgezinnen. Door leerlingen bij gastgezinnen onder te brengen, haal je het maximale uit een culturele uitwisseling, het is een leerzame en mooie ervaring.

ACCOMMODATIE IN CRANBOOK

Gastgezinnen Hotel
We maken gebruik van gastgezinnen in Cranbrook. Meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op.

VERVOER CRANBROOK

Ferry Bus
De meest gebruikelijke combinatie naar Cranbrook is ferry & bus, dit is de voordeligste optie. Op locatie heb je tevens een bus ter beschikking, deze heb je zeker nodig in combinatie met gastgezinnen. In en om Cranbrook zijn de meeste attracties op rijafstand, je hebt de bus dagelijks nodig.

ATTRACTIES CRANBROOK

Bewl Water | Scotney Castle | High Ropes
Dit zijn de drie populairste activiteiten in Cranbrook. Veel attracties in Cranbrook zijn in de buitenlucht. Dit komt door de landelijke ligging van Cranbrook. Voor kunst en cultuur kun je deze schoolreis verrijken met uitstapjes naar de nabijgelegen plaatsen als Hastings, Rochester, Canterbury en Londen. Bekijk ons overzicht van alle attracties in Cranbrook en omgeving; Hastings, Rochester, Canterbury en Londen.

PROGRAMMA CRANBROOK

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk meer programma's voor Cranbrook. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Cranbrook op maat sturen.

Tip

De Cranbrook Secondary school doet helaas geen school visits meer, maar op straat kun je de Engelse tieners gewoon tegen komen als ze van school naar de campus lopen. Spreek ze aan en maak eens een praatje. Niet allemaal tegelijk natuurlijk.

SCHOOLREIS CRANBROOK

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 2

Dag 5

Terugreis (evt. met nachtrit)

SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN CRANBROOK