Londen

SCHOOLREIS lONDEN

Senlac Tours organiseert al meer dan twaalf jaar schoolreizen naar o.a. Londen. Benieuwd naar onze aanpak? Londen is onze populairste bestemming,
we helpen je graag bij het organiseren. Leave it with us!

CENTRUM VAN DE WERELD

Denk je aan Engeland, dan denk je aan Londen. Er zijn veel mogelijkheden om deze metropool te bekijken, vb tijdens een boottocht over de Thames, een wandeling met onze gids of met de underground. Must sees als de Tower Bridge, de London Eye en Westminster wissel je af met interactieve programmaonderdelen als een Theatre Workshop. Sluit de dag af met het hoogtepunt van elke Londenreis: een musical.
Welk deel van Londen je ook besluit te ontdekken; wij bieden het onderkomen dat je zoekt. Zo hebben we een vertrouwd netwerk van gastgezinnen in verschillende wijken van de stad. Verblijf je liever in het centrum? Geen probleem: vanuit de door ons geselecteerde hostels ben je in no time bij alle centraal gelegen highlights. Wij maken van je bezoek aan Londen een onvergetelijke reis.

ACCOMMODATIE IN LONDEN

Hostels Gastgezinnen Hotel
We maken gebruik van gastgezinnen in verschillende wijken van Londen. Ben je benieuwd in welke wijk jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER LONDEN

Bus & Ferry | Bus & Eurotunnel Vliegtuig Trein
De meest gebruikelijke manier om naar Londen te reizen is een combinatie van Bus en Ferry of Eurotunnel. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie. Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking. Zeker als je voor gastgezinnen kiest is het praktisch als je ook een eigen bus ter beschikking hebt. In het centrum van Londen reis je het snelst met de underground, waarvoor wij voordelig tickets kunnen regelen.

ATTRACTIES LONDEN

London Eye | Tower of London | Musical
Dit zijn drie populaire attracties in Londen, maar er is nog zoveel meer te doen in Londen. Bekijk ons overzicht van alle attracties in Londen. Vergeet niet dat er veel musea in Londen gratis te bezoeken zijn!

PROGRAMMA LONDEN

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk talloze programma's voor Londen. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG HIEREEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Londen op maat sturen.

Tip

Bezoek de residentie van de koningin met een excursie naar Windsor Castle: het langst aaneengesloten bewoonde paleis van Europa.

5-DAAGSE SCHOOLREIS LONDEN

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 4

Dag 5

Terugreis (evt. met nachtrit)

DRIE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN LONDEN