Edinburgh

History, Haggis and Highlands

Het diner en entertainment op de nachtboot vormen het startschot van een schoolreis naar de Schotse hoofdstad. Het eerste dat bij aankomst opvalt, is het indrukwekkende, op een heuvel gelegen Edinburgh Castle. Bezoek daarna één van de musea, zoals het Dynamic Earth Museum en National Museum, of ga op griezelige verkenningstocht in de Edinburgh Dungeons.

Na de drukte van de bruisende stad is een dagje Highlands met onze gids een welkome afwisseling. De wildernis van de Schotse Hooglanden is een van de highlights van het programma. Het verblijf bij gastgezinnen biedt de leerlingen een mooi inkijkje in de Schotse cultuur. De terugreis brengt je langs Alnwick Castle, één van de grootste intacte kastelen van het Verenigd Koninkrijk. En voor de Harry Potter-fans: hier zijn delen van de films opgenomen!

ACCOMMODATIE EDINBURGH

Hostels | Gastgezinnen | Hotel
We maken meestal gebruik van gastgezinnen in Edinburgh en omgeving. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht komen, neem dan contact met ons op.

VERVOER EDINBURGH

Bus & Ferry
De meest gebruikelijke manier om naar Edinburgh te reizen is een combinatie van bus en ferry. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie.
Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking.

ATTRACTIES EDINBURGH

Highlands Tour | Edinburgh Castle | Guided Tour
Dit zijn drie populaire attracties in Edinburgh, maar er is nog meer te doen in Edinburgh. Bekijk hier ons overzicht van alle attracties in Edinburgh.

PROGRAMMA EDINBURGH

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Edinburgh. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via onsaanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Edinburgh op maat sturen.

Tip

Maak je reis compleet met een bezoek aan de Noordoost-Engelse havenstad Newcastle.

SCHOOLREIS EDINBURGH

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis met de nachtboot IJmuiden > Newcastle

  • Diner en entertainment

Dag 3

Dag 4

Vertrek Newcastle > IJmuiden (nachtboot)

  • Diner en entertainment

Dag 5

Aankomst in Nederland

TWEE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN EDINBURGH