Cambridge

COLLEGES, CHAPELS AND THE CAM

Cambridge is één van de bekendste universiteitssteden van Engeland. Onder begeleiding van onze gids wandel je tussen de vele colleges van de universiteit, die elk hun eigen stijl en verhaal hebben. Kings College, bekend om haar gotische architectuur en koor, is één van de mooiste. Bezoeken aan Corpus Christi, het Fitzwilliam Museum en onze taalschool maken de reis extra leerzaam.

Onze gastgezinnen vormen de perfecte omgeving om de lokale cultuur zelf te ervaren. Een absolute aanrader in Cambridge is punting. Vanaf deze platte bootjes, die zeer typerend zijn voor de stad aan de rivier de Cam, zie je Cambridge vanuit een heel ander oogpunt. Tijdens een of meerdere uren free time verkennen de leerlingen de stad en haar winkeltjes gemakkelijk te voet. Een dag vol highlights van Londen, inclusief een musical, vormt de perfecte afsluiting van deze schoolreis.

ACCOMMODATIE IN CAMBRIDGE

Hostels | Gastgezinnen | Hotel
We maken meestal gebruik van gastgezinnen in Cambridge en omgeving. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER CAMBRIDGE

Bus Ferry Bus Eurotunnel
De meest gebruikelijke manier om naar Cambridge te reizen is een combinatie van Bus en Ferry of Eurotunnel. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie. Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking. Zeker als je voor gastgezinnen kiest is het praktisch als je ook een eigen bus ter beschikking hebt.

PROGRAMMA CAMBRIDGE

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Cambridge. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

ATTRACTIES CAMBRIDGE

Corpus Christi en Parker Library | Fitzwilliam Museum | Punting
Dit zijn drie populaire attracties in Cambridge, maar er is nog zoveel meer te doen in Cambridge. Bekijk ons overzicht van alle attracties in Cambridge. Vergeet niet dat er ook musea in Cambridge gratis te bezoeken zijn!

PRIJS OP AANVRAAG?

VRAAG HIEREEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Cambridge op maat sturen.

Tip

Wil je niet één, maar twee bekende Engelse universiteitssteden bezoeken? Maak dan een dagtocht naar Oxford!

SCHOOLREIS CAMBRIDGE

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis

  • Canterbury

Dag 4

Dag 5

Terugreis (evt. nachtrit)

DRIE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN CAMBRIDGE