Brighton

ALLURE AAN DE ENGELSE KUST

Vanaf de negentiende eeuw werd Brighton de badplaats van keuze voor de gegoede Britse burgerij. Die allure is de kustplaats in Victoriaanse stijl niet kwijtgeraakt. Na een bezoek aan het extravagante Royal Pavilion, een must see in Brighton, slenter je door het met kleine winkeltjes overladen North Laine. Sluit de dag ontspannen af met een wandeling over de witte krijtrotsen bij Beachy Head en geniet van het prachtige uitzicht over zee.

Brighton vormt daarnaast de perfecte uitvalsbasis voor andere mooie steden in de regio, zoals de havenstad Portsmouth en de voormalige hoofdstad Winchester met haar imposante kathedraal. Voor de leerlingen hebben wij gastgezinnen in Lancing en Worthing geselecteerd, stadjes aan de kust vlak bij Brighton. Zo leren ze het zuiden van Engeland echt kennen!

ACCOMMODATIE BRIGHTON

Hostels | Gastgezinnen | Hotel
We maken gebruik van gastgezinnen en hostels in Brighton en omgeving. Ben je benieuwd waar jullie leerlingen terecht kunnen, neem dan contact met ons op.

VERVOER BRIGHTON

Bus Ferry Bus Eurotunnel
De meest gebruikelijke manier om naar Brighton te reizen is een combinatie van Bus en Ferry of Eurotunnel. Dit is voor groepen meestal de voordeligste optie. Je hebt dan op locatie tevens je eigen bus ter beschikking. Zeker als je voor gastgezinnen kiest is het praktisch als je ook een eigen bus ter beschikking hebt.

ATTRACTIES BRIGHTON

British Airways i360 | Royal Pavilion | Sea Life Centre
Dit zijn drie populaire attracties in Brighton, maar er is nog zoveel meer te doen in Brighton. Bekijk ons overzicht van alle attracties in Brighton. Vergeet niet dat er ook musea in Brighton gratis te bezoeken zijn!

PROGRAMMA BRIGHTON

Een programmavoorbeeld vind je hiernaast, maar we maken natuurlijk verschillende programma's voor Brighton. Wil je meer voorbeelden of een programma op maat? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN?

VRAAG HIEREEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
Via ons aanvraag-formulier kun je al je wensen kenbaar maken. Zo kunnen we je binnen een week een vrijblijvende offerte voor een schoolreis Brighton op maat sturen.

Tip

In 'the lanes'; een doolhof aan kleine, nauwe straatjes met hippe winkeltjes vind je Choccywoccydoodah. Aanschouw hun imposante ambachtelijke kunstzinnige cakes voor the rich & famous (bekend van tv-programma Cool Cakes). 

SCHOOLREIS BRIGHTON

VOORBEELD PROGRAMMA

Dag 1

Heenreis

Dag 2

Dag 4

  • Winchester Cathedral
  • City Museum
  • King Arthur’s Great Hall & Round Table

Dag 5

Terugreis

DRIE SCHOOLREIS BESTEMMINGEN IN DE BUURT VAN BRIGHTON