Attracties Swansea

Ter aanvulling of ter afwisseling op het voorbeeldprogramma van de schoolreis Swansea hebben we hieronder een paar attracties op een rij gezet.

Oystermouth Castle
Wil je graag een stukje historisch Wales zien? Neem een kijkje bij Oystermouth Castle, dat al meer dan 2000 jaar oud is. Lees meer..

Rhossili Beach
Volgens de Independent is Rhossili Beach een van de mooiste stranden ter wereld en dat is het unieke strand niet zomaar. Lees hier meer..

Mumbles
Dit gebied in Swansea is al jarenlang geliefd onder de Britten, van heinde en verre reisden welgestelde Engelsen om er de zomer te vieren. Lees hier meer over Mumbles..

National Waterfront Museum
Leer bij dit museum meer over de geschiedenis van technische ontwikkelingen in Wales, zoals de stoomtrein of hedendaagse projecten als betere draadloze netwerken. Lees meer..

Dylan Thomas Centre
Bij dit centrum leer je de wereldberoemde Welshe dichter en schrijver Dylan Thomas kennen. Hij was enorm populair en is nog steeds erg geliefd onder de Welshe bevolking. Lees meer..

Tenby
Wil je de echte Welshe sfeer proeven? Bezoek het pittoreske stadje Tenby, aan de westkust. Je vindt er de iconische pastelkleurige huisjes in de smalle straatjes, maar ook 3 stranden die het stadje omringen. Lees meer..

Tenby Boottocht
Als je graag Wales vanaf een ander perspectief wilt zien is een boottocht echt de moeite waard. Tijdens de boottocht zie je de ongerepte natuur, maar ook zeehonden, honderden soorten vogels en als je geluk hebt zelfs dolfijnen. Lees hier meer..

St Fagans National Museum of History
In Cardiff vind je dit openluchtmuseum waar je de Welshe cultuur en geschiedenis kunt ontdekken. Wel 100 verschillende veelal eeuwenoude gebouwen uit de omgeving zijn rond het indrukwekkende St Fagans kasteel geplaatst. Lees hier meer..

Cardiff Castle
Neem een duik in de rijke geschiedenis van Cardiff Castle en ontdek hoe men er door de eeuwen leefde. Lees hier meer..

Cardiff City Stadium Tour
Neem een tour door het Cardiff Stadium om meer te leren over hoe grote evenementen als voetbalwedstrijden en concerten worden georganiseerd. Natuurlijk kom je er ook meer te weten over Cardiff City FC. Lees meer..

Big Pit National Coal Museum
Reis terug in de tijd tijdens een bezoek aan deze kolenmijn. Van een voormalig medewerker kom je veel te weten over hoe het was om in een mijn te werken. Lees meer..

Gorge Walking
Achter Watervallen sluipen, tegen de stroming in kruipen of rotsen beklimmen: Het hoort allemaal bij Gorge Walking. Een echte teambuildingactiviteit waar je samen moet werken om naar het eindpunt te komen. Lees meer..