Attracties Liverpool

Ter aanvulling of ter afwisseling op het voorbeeldprogramma van de schoolreis Liverpool hebben we hieronder een paar attracties op een rij gezet.

Liverpool Cathedral
Tijdens een bezoek aan de Liverpool Cathedral duik je in de geschiedenis van de grootste kathedraal van het Verenigd Koninkrijk. Wil je nog meer ontdekken over dit bijzondere gebouw? Neem hier een kijkje..

The Beatles Story
Leer de leden van de enorm populaire popgroep The Beatles kennen in dit museum, je komt er meer te weten over de ontwikkeling van de wereldsterren en hun carrière. Lees meer..

The World Museum
In the World Museum kom je veel te weten over kunsstukken van over de hele wereld. Van galeries over het oude Egypte, tot collecties over de Romeinse tijd. Lees meer..

The Anfield Stadium
Neem een kijkje bij het Anfield Stadion van de welbekende voetbalclub FC Liverpool en kom langs alle highlights, zoals het veld, de kleedkamers en het museum. Klik hier voor meer informatie over dit iconische stadion.

Bike Tour
Liverpool verkennen op de fiets. Een bezigheid waarmee je actief bezig bent, maar ook veel leert over de bestemmingen waar je met je gids langsfietst. Lees hier meer over de Bike Tour.

Hunt Fun
Ontdek Liverpool op je eigen houtje door een treasure hunt te doen. Tijdens de tocht probeer je alle vragen over de plekken waar je komt goed te beantwoorden en uiteindelijk vind je misschien wel de schat. Lees meer..

St George's Hall
St George's Hall is al jarenlang een verzamelplek voor de bevolking van Liverpool om te genieten van de vele entertainment die Liverpool te bieden heeft. Wil je meer weten over de historische St George's Hall? Lees hier meer..

Royal Albert Dock
Royal Albert Dock is erg belangrijk geweest voor de economie van Liverpool. Vandaag de dag is het dé plek om te genieten van culturele activiteiten als muziekevenementen, musea en de vele leuke koffiehuizen en eetcafés. Lees meer..

Merseyside Maritime Museum
Als je meer te weten wilt komen over de scheepsvaart, en hoe die ervoor heeft gezorgd dat Liverpool zo groot is geworden, is het Merseyside Maritime Museum het perfecte museum voor jou. Lees hier meer over het museum.

Shiverpool
Liverpool ontdekken op een unieke manier? Tijdens de ghost tours van Shiverpool kom je in plaats van algemene informatie, griezelige feitjes, spookachtige verhalen en legendes te horen tijdens je wandeling door Liverpool. Kom hier meer te weten over deze griezelige activiteit.

River Explorer Cruise
Liverpool bekijken vanuit een andere hoek kan met een rivierencruise over de Mersey. Tijdens de vaart kom je langs alle spots die je echt moet zien, zoals het Liver Building, de Royal Albert Dock en de kade van Liverpool. Lees hier meer..

The Beatles Walk
Tijdens de Beatles Walk door hartje Liverpool kom je langs alle plaatsen die te maken hebben met the Beatles. Zoals Cavern Club, het Beatles standbeeld en Beatle Street. Lees meer..

A day in Blackpool
Blackpool is een unieke toevoeging aan je reis naar Blackpool. Je vindt de strandplaats op ongeveer een uur van Liverpool en er is veel te doen. Lees meer..