Attracties Canterbury

Ter aanvulling of ter afwisseling op het voorbeeldprogramma van de schoolreis Canterbury hebben we hieronder een paar attracties op een rij gezet.

Canterbury Cathedral
De Canterbury Cathedral heeft al eeuwen een enorme aantrekkingskracht op haar bezoekers. Lees hier hoe dat zo komt..

Canterbury Tales Experience
De beroemde Canterbury Tales van Chaucer komen tot leven door een combinatie van gekostumeerde acteurs en een audiotour. Je ervaart de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van middeleeuws Engeland door middel van vijf verhalen over liefde, ontrouw, intriges, hofmakerij en dood. Wij vinden deze attractie vooral geschikt voor leerlingen tot 14 jaar. Lees meer..

Historic River Tour
Ga zitten en ontspan je terwijl je rondgevaren wordt door het prachtige Canterbury. De schipper vertelt je ondertussen de meest fascinerende verhalen over de geschiedenis van de stad. Per open roeiboot maak je een rondvaart van ca. 40 minuten langs de hoogtepunten van de stad. Lees meer..

 

St Augustine’s AbbeyTegenwoordig is er niet veel meer over van de St. Augustine’s Abbey. Maar met een VR-experience beleef je hoe het eruit zag aan het begin van de zestiende eeuw. Lees meer..

 

Beach

Vanuit Canterbury kun je ook binnen een half uur op het strand zijn. Aan de zuidoostkust van het Verenigd Koninkrijk kun je ontspannen op het prachtige strand. Maar je kunt er ook lange stukken wandelen of mountainbiken. Lees meer..

 

Guided Walking Tours

Maak samen met een gids een tour door de historische straten van Canterbury. Je kunt deze tour natuurlijk combineren met een van de attracties. Lees meer..

 

Ghost Tour

Een Ghost tour is een leuke optie voor het avondprogramma. Een vermakelijke mix van geschiedenis, humor en rondspoken tussen de oude stad. Lees meer..

 

Lasertag

Een leuke afwisseling op de educatieve onderdelen van je schoolreis door Canterbury is lasertag. Sluip door een doolhof van muren en obstakels en probeer je tegenstander af te schieten met je lasergeweer. Maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt!

 

Herne Bay clocktowers 

Deze klokkentoren is een monument in Herne Bay. Zeker een bezoek waard en goed te combineren met een bezoek aan Herne Bay zelf, een kustplaatsje 20 minuten van Canterbury, waar je prachtige stranden en promenades hebt. De klokkentoren is mooi overdag, maar 's avonds met verlichting nog mooier.