Gastgezinnen

Gastgezinnen is de meest gekozen vorm van accommodatie voor de leerlingen bij onze reizen. Door letterlijk in de wereld te stappen van de 'locals' doet een leerling enorme levenservaring op. Zo'n logeerpartij op locatie is een indrukwekkende en leerzame belevenis. Leerlingen oefenen de Engelse taal én leren meer over de cultuur van het gastland, bijvoorbeeld door hun gastouders te interviewen. We hebben een eigen netwerk van zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen in Engeland. We staan in direct contact met host family organisers en hun gastgezinnen door heel Engeland. Ook in Frankrijk en Duitsland hebben we een ruim aanbod van gastgezinnen.

Het verblijf bij gastgezinnen is full board; dat wil zeggen dat de kinderen naast een opgemaakt bed, ontbijt, lunchpakket en avondeten krijgen van het gastgezin.
Het ophalen en brengen van de leerlingen gebeurt op sommige locaties met een pick-up ronde van de bus. De pick-up plaatsen zijn op loopafstand van de gastgezinnen. Op alle overige bestemmingen worden de leerlingen door de gastgezinnen naar één centrale pick-up plaats gebracht.
(Engelsen werken zowel met pick-up rondes als met een centraal meeting point; In Duitsland wordt er meestal met een pick-up ronde gewerkt, tenzij anders vermeld; In Frankrijk werken ze met een centraal meeting point)

De kwaliteit van deze service bewaken we onder andere door evaluaties,
tijdens én na de reis. Onder de foto's vind je een lijst met alle bestemmingen waar wij gastgezinnen hebben.

Klik hier als je wil weten bij welke schoolreisbestemmingen er met gastgezinnen gewerkt wordt.

[Photo Credit - Shutterstock | Bovenstaande familiefoto's zijn van gezinnen zoals onze gastgezinnen. Ze komen in alle soorten en maten]

SCHOOLREIS BESTEMMINGEN MET GASTGEZINNEN

Verenigd Koninkrijk LondenOxford; Abingdon; CambridgeBathSwanseaCranbook; Lamberhust; Tenterden; Rochester; Medway; Gillingham; Sittingbourne; Royal Tunbridge Wells; Tonbridge; Maidstone; Ashford: Hastings; St. Leonards; Bexhill; FolkestoneBrightonEastbourneWorthingLancingBognor Regis; Devon; Newton AbbotYorkLiverpool; Southport; Edinburgh 
IerlandDublinCork 
DuitslandBerlijn; Bonn; Dresden; HamburgKeulen; München 
Frankrijk: Bordeaux; Parijs; Nice; Rouen; Versailles