Gastgezinnen

Gastgezinnen is de meest gekozen vorm van accommodatie voor de leerlingen bij onze reizen. Door letterlijk in de wereld te stappen van de 'locals' doet een leerling enorme levenservaring op. Zo'n logeerpartij op locatie is een indrukwekkende en leerzame belevenis. Leerlingen oefenen de Engelse taal én leren meer over de cultuur van het gastland, bijvoorbeeld door hun gastouders te interviewen. We hebben een éigen netwerk van zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen in Hastings en Bexhill. En we maken gebruik van een zorgvuldig onderhouden netwerk aan host family organisers en hun gastgezinnen door heel Engeland.

Het verblijf bij gastgezinnen is full board; dat wil zeggen dat de kinderen naast een opgemaakt bed, ontbijt, lunchpakket en avondeten krijgen van het gastgezin.
Het ophalen en brengen van de leerlingen gebeurt in Hastings en Bexhill met een pick-up ronde van de bus. De pick-up plaatsen zijn op loopafstand van de gastgezinnen. Op alle overige bestemmingen in Engeland worden de leerlingen door de gastgezinnen naar één centrale pick-up plaats gebracht.
(In Duitsland wordt er meestal met een pick-up ronde gewerkt, tenzij anders vermeld. In Frankrijk en Italië juist met een centraal meeting point.)

De kwaliteit van deze service bewaken we onder andere door evaluaties,
tijdens én na de reis. Onder de foto's vind je een lijst met alle bestemmingen waar wij gastgezinnen hebben. 

[Photo Credit - Shutterstock | Bovenstaande familiefoto's zijn van gezinnen zoals onze gastgezinnen. Ze komen in alle soorten en maten]